Τα προϊόντα μπορούν να παραγγελθούν μέσω e-shop στην ιστοσελίδα της επιχείρησης. Η αγορά των προϊόντων είναι δυνατή μόνο για τα εγγεγραμμένα μέλη.

Τα επιλεγμένα προϊόντα τοποθετούνται μέσα στο καλάθι, η κατάσταση του οποίου είναι ορατή στην πάνω δεξιά γωνία. Πριν γίνει η παραγγελία, το μέλος ενημερώνεται για την τελική τιμή της παραγγελίας.  

Για προωθητικά προϊόντα, η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές και δηλώνει ότι δεν είναι δημόσια προσφορά και επιτρέπεται να μην αποδεχτεί παραγγελίες σε σοβαρές περιπτώσεις. Αν ορισμένα προϊόντα εξαντληθούν κατά τη δημιουργία της παραγγελίας, το μέλος θα ενημερωθεί από έναν χειριστή και θα γίνει προσωπική συμφωνία για τη διαδικασία που θα ακολουθήσει

Όροι παράδοσης

 Παραγγελίες που έχουν ληφθεί μέχρι τις 12.00 εκτελούνται την ίδια ημέρα και παραγγελίες που έχουν ληφθεί αργότερα εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Στις περιπτώσεις εορτών και τελευταίας εργάσιμης ημέρας του μήνα, οι παραγγελίες θα πρέπει να λαμβάνονται έως τις 11.00 για να εκτελεστούν την ίδια ημέρα.

Το κόστος ταχυμεταφοράς για την Ελλάδα είναι: Παραγγελίες μέσω e-shop πληρωμένες με κάρτα μέχρι 120,00€ -ανέρχονται σε 5,00€, ενώ παραγγελίες άνω των 120,00€ είναι ΔΩΡΕΑΝ. Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Αν μια παραγγελία δεν παραληφθεί, το μέλος που έβαλε την παραγγελία εκ μέρους του, χρεώνεται επιπλέον 5,00€ για τα μεταφορικά.

Η διαδικασία παράδοσης δεμάτων με αντικαταβολή έχει ως ακολούθως: Η παράδοση στη διεύθυνση αποστολής γίνεται μόνο σε καθημερινές εργάσιμες ημέρες, από τις 10.00 μέχρι τις 18.00. Σε περίπτωση απουσίας του παραλήπτη από τη διεύθυνση αποστολής, οι εταιρίες ταχυμεταφορών ενημερώνουν με γραπτό σημείωμα στη διεύθυνση αποστολής. Η παραγγελία που δεν έχει παραδοθεί στη διεύθυνση αποστολής παραμένει στο κατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφορών για συγκεκριμένες ημέρες, μετά τις οποίες η παραγγελία επιστρέφει στα γραφεία και ακυρώνεται στο σύστημα.